Наші активності

СОТОЧКА

Акція проходить 10 числа кожного місяця!

Для тих, хто дружить з арифметикою, стартує проект "СОТОЧКА" -10 числа кожного місяця перераховуємо 100 гривень на рахунок«БФ Волонтери: Дорослі-Дітям»! Бо 100 разів по 100 - це 10000 гривень про запас на термінові витрати для малюків!

ГРИВНЯ НА МРІЮ

Акція проходить на постійній основі!

Запрошуємо до участі в нашому проекті великі та маленькі компанії: кав'ярні та кондитерські, міські та інтернет-магазини, перукарні та студії краси. А також всіх-всіх не байдужих людей, які бажають та можуть підтримати дiтей за допомогою свого бізнесу. Долучайтеся до проекту та даруйте Добро разом з нами!!!

ЧАРІВНИЙ СУНДУЧОК

Акція для підприємців та юридичних осіб, проходить на постійній основі!

Для поповнення нашої скарбнички треба знайти: клаптики тканин, шматочки шкіри, бісер різнокаліберний, морські камінці, гудзики, нитки-проволоки, шишки-каштани, усілякі наліпки, пір’я пташине, красиву гофробумагу та інше різнокольорове

ЗИМОВЕ ЧАРІВНИЦТВО​

Акція проходить у зимовий період!

Ми впевнені, що кожен з наших дітлахів про щось мріє. Найлегше збуваються бажання, якщо їх замовляти під новорічні та різдвяні свята, а можливо, й Святий Миколай також докладе зусиль до здійснення бажань. Проте є діти, в кого мрії майже не збуваються зовсім… Це діти з інтернатних та лікарняних закладів Харківщини. Такі діти становляться підшефними у БО "БФ Волонтери: Дорослі-Дітям». Звісно, ніякі листи до Діда Мороза або інших чарівників не можуть прискорити отримання дітьми теплої домівки та люблячих батьків, це занадто велике бажання, яке не завжди залежить від дорослих. Але дітворі можна хоча б загадати щось маленьке, що може стати невеличким чарівництвом у сірому буденному житті сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Пропонуємо вам стати ненадовго чарівниками. Напередодні свят Нового року та Дня Святого Миколая діти пишуть листи. Вони дуже хочуть отримати щось таке, що зігріє їх душі та, що суттєво, буде особисто їхнім, вони самі зможуть вирішувати долю подарунка, адже ці діти дуже звикли до того, що в них немає нічого власного. У листах малеча просить не так вже й багато. Звичайно це іграшки, ласощі або щось для дозвілля. Ви можете долучитися до акції БО "БФ Волонтери: Дорослі-Дітям", виконавши бажання якоїсь дитини! Коли прямуєте до магазину купити різдвяні дарунки власним синам чи дочкам - придбайте ще один додатковий, адже хто, окрім нас з Вами, потурбується про малечу! Давайте покажемо їм, що хоча б невеличкі чудеса – бувають, а їхні мрії – заслуговують на здійснення!

КУПУЙ ЯНГОЛЯТКО - ВРЯТУЙ НЕМОВЛЯТКО

Акція проходить на постійній основі!

Що може бути милішим за діточок? Наші найменші громадяни – ті, які народжені зовсім нещодавно або передчасно, такі маленькі та беззахисні, схожі на янголят з листівок … Вони активно борються, намагаючись відстояти своє право на життя, немовби доводячи батькам, що все найкраще в них попереду… Оскільки втрачений час – це втрачене життя, інтернет-магазин «Юстайл» сумісно з БО "БФ Волонтери: Дорослі - Дітям» проводить благодійну акцію із символічною назвою "Купи янголятко - врятуй немовлятко". Усього за 100 гривень Ви можете придбати срібляну підвіску з янголятком, завітавши на сторінку інтернет-магазину «Юстайл» http://yustyle.com.ua/stock-akciya/39013.html . Вся сума від продажу буде перерахована на потреби недоношених новонароджених, які знаходяться у Харківському Перинатальному центрі.

ДЕНЬ ДОБРИХ СПРАВ

Щомісячна акція!

Людей, які бажають допомогти – дітям, сім’ям з дітьми, дитячим закладам – на світі багато. Але не в кожного виходить займатися волонтерством на постійній основі, причин для цього також досить – клопоти у власній сім’ї, брак вільного часу, відсутність фінансових або транспортних засобів. Саме для тих, хто дуже хоче нести добро людям, але не може знайти нагоди для залучення у волонтерський світ, створений «День добрих справ». Кожного місяця, у його останні вихідні, на сторінці у соціальних мережах створюється новийзахід. У його описі публікуються нескладні, але дуже актуальн ізавдання, які можна робити трохи раніше або у визначений день – коли усі бажаючі можуть допомогти тим, чим вони здатні. Можна також створювати власн ізавдання (якщо Ви впевнені, що вони принесуть користь) та залучати до їх здійснення інших. Підключайтеся та розбирайтезавдання на наступний День добрих справ! Приєднуйтесь до «БФ Волонтери: Дорослі-Дітям» на нашій сторінці Фейсбуку.

Благодійність